"Я просто багатий": Російський пропагандист Соловйов купив ще одну віллу в Італії і автомобіль Maybach (відео)

Вілла, згідно з матеріалами фонду Навального, складається з двох будинків площею 300 і 90 кв м. Зараз поруч з віллою йде будівництво басейну.

Володимир Соловйов. Фото: РБК.

У відомого російського телеведучого-пропагандиста Володимира Соловйова виявили другу віллу на італійському озері Комо вартістю в 1 млн євро, передають Патріоти України.

Як повідомляє Фонд боротьби з корупцією (ФБК) Олексія Навального, вілла була куплена в 2013 році, а в лютому 2018 року Соловйов купив собі автомобіль Maybach за 15 млн рублів.

Вілла, згідно з матеріалами фонду, складається з двох будинків площею 300 і 90 кв м. Зараз поруч з віллою йде будівництво басейну. Ось витяг з кадастру:

У вересні 2017 року Фонд боротьби з корупцією публікував документи, що підтверджують володіння Соловйовим іншою віллою на озері Комо. "Я не є чиновником або держслужбовцем, які повинні звітувати про свої доходи та нерухомість. Я просто багатий", - прокоментував Соловйов розслідування ФБК.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...