В "ДНР" пішли чутки про пряме введення військ РФ в разі наступу ЗСУ, - Інформаційний спротив

Проросійські бойовики готуються до можливого відступу нібито для організації нових "котлів".

В "ДНР" мало стріляють - просять ще. Фото: ЦЕНЗОРУ.НЕТ.

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" ходять чутки про пряме втручання армії Росії в конфлікт на Донбасі у разі успіхів сил АТО. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"З активізацією бойових дій в ДНР почалося поширення інформації про організацію "засідок" для ЗСУ - зокрема, бойовики перед загрозою дій сил АТО у відповідь поширюють чутки про "тактичний задум" по заманюванню підрозділів ЗСУ в "котли" (очевидно, заздалегідь виправдуючи свій можливий відступ)", - повідомив Тимчук.

За його словами, одночасно серед бойовиків поширюються чутки про те, що в разі істотного просування сил АТО, Збройні сили Росії нададуть пряму військову допомогу "ДНР", включаючи застосування бойової авіації і оперативно-тактичних ракетних комплексів.

"Якби вони не хотіли...": Експерт розповів, хто міг зробити так, щоб війни в Україні не було

вівторок, 14 травень 2024, 7:22

Військовий експерт, полковник у відставці Олег Жданов заявив, що Путін не посмів би розв'язати війну за однієї, але суттєвої умови. Так Жданов відповів на запитання журналістки Євгена Кутнова про готовність Європи протистояти Росії. Жданов розповів, що...

Новий начальник Міноборони Росії розпочав репресії проти людей Шойгу

вівторок, 14 травень 2024, 7:15

У Росії затримали начальника Головного управління кадрів Міноборони Росії і колишнього керівника Служби захисту держтаємниці Генштабу, генерал-лейтенанта Юрія Кузнєцова. . Також стало відомо про звільнення за власним бажанням заступників Сергія Шойгу ...