В "ДНР" почалися облави: Бойовики ловлять дезертирів

Озброєні бойовики тотально перевіряють документи у жителів "молодої республіки", шукаючи своїх бійців, що дезертирували зі Світлодарської дуги.

Бойовики "ДНР" ловлять дезертирів. Фото: Новости Донецка.

Бойовики "ДНР" в різних містах почали облави - на вулицях у городян перевіряють документи представники збройного "спецназу". Про це повідомляють місцеві жителі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Активізація бойовиків була помічена перш за все в Донецьку і Макіївці - вони вимагали у людей паспорти, обшукували автомобілі. Бойовики були озброєні. Аналогічна ситуація місцями спостерігалася і в Горлівці.

За словами місцевих жителів, таким чином бойовики намагаються знайти дезертирів. "Много дезертиров у орков, на дуге им ВСУ вломили и они побежали, до сих пор остановить не могут", — написав один з авторів.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...