У ДСНС назвали причину пожежі в приміщенні Міноборони в Одесі (фото)

Пожежа в будівлі майбутнього штабу ВМСУ сталася після зварювальних робіт ще ввечері 17 червня, а в ніч на 18 червня в приміщенні вибухнув газовий балон.

Пожежа в Одесі. Фото: прес-служба ДСНС.У будівлі Міністерства оборони, яка загорілася в ніч на 18 червня в Одесі, вибухнув газовий балон. Про це повідомили в прес-службі ДержНС, передають Патріоти України.

У будівлі горів дах, горище і третій поверх. Орієнтовна площа пожежі - 300 кв. Під час ліквідації пожежі стався вибух газового балона, який знаходився в будівлі.

Причина самої пожежі - встановлюється. Загиблих і постраждалих немає. За повідомленнями місцевих видань, пожежа в будівлі майбутнього штабу ВМСУ сталася після зварювальних робіт ще ввечері 17 червня. Вогонь намагалися самотужки гасити будівельники.

Відзначимо, що ще в липні 2016 року частина будівлі по Фонтанській дорозі, 14 площею близько 10 тисяч квадратних метрів перейшла до Міністерства оборони. Тут повинні розмістити штаб Військово-морських сил України й інститут ВМС Одеської морської академії. Планувалося, що роботи із реконструкції обійдуться більше ніж у 150 мільйонів гривень.При цьому, пожежі на території військового містечка раніше траплялися регулярно. Найсерйозніша сталася в травні 2014 року - тоді вогонь повністю знищив дах центрального корпусу факультету тилу.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...