В Естонії пройшли навчання, що не дали Кремлю спокійно спати, - Злий Одесит (фото, відео)

На базі Емарі НАТО провели авіаційні навчання Rammstein Alloy 1, в яких взяли участь бельгійські, іспанські, фінські, шведські, польські та американські ВПС.

В Естонії пройшли навчання, що не дали Кремлю спокійно спати. Фото: ЖЖ.

Напередодні я вже міркував на тему про те, що спонукало росіян в останні дні вдаватися до все більш агресивних провокацій у відносинах з країнами НАТО. Нагадаю, мова йде про небезпечні віражі Су-24 навколо есмінця «Дональд Кук» і вторгнення в повітряний простір Польщі вертольота ВКС РФ. Багато в чому настільки гарячкові метання слід було б пов'язувати з здобуваючими критичну масу в Європі навчаннями НАТО і США. І, що примітно, всі вище озвучені провокації були проведені якраз напередодні авіаційних навчань Ramstein Alloy 1, що проходили в Естонії, на базі Емарі. Про це пише в своєму блозі Злий Одесит, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У навчаннях брали участь бельгійські, іспанські, фінські, шведські, польські та американські ВПС. Сам же комплекс заходів включав в себе не тільки мирні елементи, такі, як ідентифікація і супровід літака, що втратив зв'язок, а й цілком таки недвозначні, а саме - нанесення ударів по наземних цілях умовного противника. Що примітно, управління ходом навчань здійснювалося також за допомогою авіаційного комплексу радіовиявлення і наведення AWACS E-3.

Власне, ці навчання влаштували Кремлю парочку безсонних ночей, тим більше що концентрація літаків на квадратний метр перевищувала концентрацію журналістів.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...