В ГПУ доповіли про стан нардепа Дейдея

Прес-секретар Юрія Луценка наголосила, що поранення нардепа не важке.

Євген Дейдей. Фото:Главком

Прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом отримання поранення народним депутатом України Євгеном Дейдеєм. Про це написала у своєму Facebook прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган, передають Патріоти України.

Попередньо встановлено, що Євген Дейдей отримав зазначене поранення під час бойових дій, 14 липня 2017 року приблизно о 18.00 годині, в районі промислової зони м. Авдіївка.

Після надання первинної медичної допомоги, з діагнозом осколкові поранення народного депутата направлено до військового шпиталю № 66 м. Покровська.

Кримінальне правопорушення за фактом поранення, попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт) КК України.

***

"Евгений Дейдей, здоров'я і сил. Сподіваюсь, радикальні наговорювання не погіршать твій діагноз" - написала Сарган.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...