В Івано-Франківську зустріли правоохоронців із зони АТО (фото)

Зведений загін поліцейських протягом двох місяців виконував бойові завдання в Маріуполі та його околицях.

До Франківська із зони АТО повернулися воїни-добровольці. Фото: Фейсбук.

На Прикарпаття повернулися правоохоронці, які впродовж двох місяців виконували бойові завдання в Маріуполі та його околицях. Про це у соцмережі повідомив заступник начальника обласного управління поліції Прикарпаття Василь Віконський, пишуть Патріоти України.

"Як вже зізнавався, зустрічати працівників прикарпатської поліції з відряджень з АТО набагато приємніше, аніж їх проводжати на службу на Схід України. Сьогодні вкотре переконався у цьому – в Івано-Франківськ повернувся зведений загін поліцейських, які протягом двох місяців гідно виконували бойові завдання в Маріуполі та його околицях.

Щиро радий, що усі відряджені повернулися живі-здорові, знову підтвердивши на Донеччині добру репутацію івано-франківських правоохоронців. Від імені керівництва поліції Прикарпаття висловив усім бійцям загону щиру подяку за сумлінну службу, якою заслужили премії, грамоти та 10-денну відпустку", - йдеться у повідомленні.

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"