В Кремлі закотили істерику: "Через військову допомогу Україні США стають учасниками конфлікту на Донбасі"

Глава міжнародного комітету Ради Федерації РФ Костянтин Косачов звинуватив США в підтримці силового сценарію вирішення конфлікту на Донбасі.

США збільшують військову допомогу Україні. фото: Еспресо.

Посилення військового співробітництва між США і Збройними силами України сильно розлютило владу Росії - глава впливового міжнародного комітету Ради Федерації РФ Костянтин Косачов зробив обурену заяву з приводу зростаючої військової допомоги Вашингтона Києву, пишуть Патріоти України з посиланням на Діалог.

Косачов прокоментував заяву Пентагону про продовження підтримки ЗСУ і заявив, що де-факто США "стають стороною конфлікту на Донбасі".

У своїй заяві, що нагадує істерику, Косачов звинуватив США в підтримці силового сценарію вирішення конфлікту на Донбасі, обурившись систематичною підтримкою Вашингтоном нарощування військового потенціалу України.

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.

Внесений у базу РФ як "терорист-смертник": Помічник Джемілєва розповів про своє затримання в аеропорту Кишинева

неділя, 5 травень 2024, 21:58

Кримський татарин Ерол Велієв, якого 4 травня затримували в аеропорту Кишинева під час його повернення до України. Про це розповів QIRIM.Media подробиці інциденту в Молдові, передають Патріоти України. За словами Велієва, після прибуття в аеропорт він ...