У Києві може обвалитися ще один "втомлений" міст (фото)

Шляхопровід на Либідській площі знаходиться в аварійному стані.

Шляхопровід на Либідській площі. Фото: Главком.

Черговий київський міст може впасти на голови киян. Шляхопровід на Либідській площі було побудовано в середині 20-го століття. Він з'єднує два столичних райони - Печерський і Голосіївський. Ще за часів правління Черновецького було заплановано реконструкцію шляхопровода-«пенсіонера» на Либідській, пишуть Патріоти України з посиланням на glavcom.ua.

Зовнішній вигляд шляхопроводу задовільний. Особливо, коли «пролітаєш» по ньому або під ним на автомобілі. Асфальт, в порівнянні з іншими столичними дорогами, на четвірку, опори пофарбовані і начебто цілі.

Але якщо пройти по мосту пішки, стає моторошно. Поручні тримаються на чесному слові. Деякі взагалі з'їла іржа: вони буквально висять в повітрі. До краю страшно підійти. На тротуарі тріщини, через які знизу пробивається денне світло. Рукою можна дотягнутися до проводів, що звисають зі стовпів.


Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...