У Києві під російським торгово-розважальним центром спалили "аквафреш" (фото, відео)

Організатори акції закликали до бойкоту російських товарів та російських торгових марок.

В Києві сьогодні палили російський "триколор". Фото: Інформатор.

Протестувальники спалили прапор Росії перед входом до торгівельно-розважального центру “Район” на Лівому березі, що належить російському бізнесмену Хіллару Тедеру. Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій, передають Патріоти України.

Учасники протесту підпалили фаєри та розгорнули плакати. “Бізнесу ворога не місце в Україні”, – закликали до бойкоту організатори акції. Після цього протестувальники у масках та костюмах “зелених чоловічків” підпалили державний прапор РФ.

До цього активісти бойкотували магазин спортивних товарів російської мережі “Спортмастер” та заблокували роботу крамниці російської мережі джинсового одягу “Gloria Jeans”.

“По всій Україні діє мережа магазинів “Спортмастер”. Власник Ніколай Фартушняк і “Спортмастер” виступають офіційними спонсорами в заходах луганських сепаратистів спільно з так званим “міністерством культури ЛНР”.

Десятки тисяч українців здійснюють покупки в мережах російських магазинів “Gloria jeans”, “Oodji”, “O’stin”, “Сarlo pazolini”.

Окрім невеликих мереж магазинів є величезні торгівельні майданчики, які сплачують кошти в Росію. Cтоличний ТРЦ “Район” знаходиться в іпотеці банку “Санкт-Петербург”, а власником є естонсько-російський підприємець Хіллар Тедер, котрий в Естонії виступає за російську мову як другу державну. В Україні Тедер заявив, що в нього не зменшилося клієнтів після захоплення Криму російськими солдатами, а лише варто змінити касові апарати на рублі”, – поінформували організатори бойкоту.


Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...