В Києві затримали банду нападників на гральні заклади: Серед затриманих - помічник нардепа Мосійчука та учні ліцею імені Богуна (фото)

Шкода, що помічник нардепа Олександр Вахній для боротьби з незаконними гральними закладами вибрав не менш незаконний спосіб, та ще й втягнув у свою діяльність неповнолітніх.

В Києві затримали банду нападників на гральні заклади. Фото: Фейсбук.

Увечері 5 січня в Дніпровському районі Києва співробітники поліції затримали банду, яка неодноразово нападала на нелегальні гральні заклади столиці. Про це повідомляє паблік Київ Оперативний в Фейсбуці, передають Патріоти України.

При цьому серед затриманих був Олександр Вахній, помічник депутата Ігоря Мосійчука, а також учні київського військового ліцею Міноборони ім. Івана Богуна.

Мосійчук в коментарях до посту повідомив, що Вахній займається боротьбою з нелегальними ігровими закладам. При цьому нардеп запевнив, що не знав, що його помічник нападав на такі майданчики.

То була операція ГУР. ЗМІ дізнались подробиці атаки на НПЗ у Калузі і поінформував куди саме потрапили дрони Буданова - ЗМІ

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:50

Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України провело атаку на нафтопереробний Перший завод в Калузькій області РФ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланям на джерела у розвідці в п’ятницю, 10 травня. . Вказано, що сьогодні вочі в п...

Знайшли спосіб здешевити поставку в чотири рази: Франція надасть Україні більше ракет SCALP - ЗМІ

п’ятниця, 10 травень 2024, 17:40

Франція надасть Україні більше далекобійних крилатих ракет Scalp, однак при цьому вона не спустошить власних стратегічних ракетних запасів. Про це повідомило видання Radio France Internationale (RFI). "Франція виявила у своїх арсеналах кілька партій кр...