"В Міноборони вважають, що шапки нам не потрібні": Бійці ЗСУ поскаржилися на холодну форму (відео)

Незважаючи на це, військові на ситуацію не нарікають, бо пішли воювати, щоб захищати свою країну.

Бійці ЗСУ поскаржилися на неякісну зимову форму від Міноборони. Скріншот.

Захисники Луганського Донецької області скаржаться на холодну форму, отриману від Міністерства оборони. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "5 канал".

Продовольством військових забезпечують переважно волонтери. До обстрілу вже звикли, а от холодів не чекали, кажуть бійці.

"Ті речі, які вони видають, у них дійсно холодно. Бушлат продувається. Один комплект - це одні берци, зимовий комплект, шапки. А нам навіть шапки не видали, тільки підшлемники, бо за мірками ЗСУ шапки нам не належить мати", - зазначив військовослужбовець 54-ї механізованої бригади Збройних сил України "Товариш".

Незважаючи на все, військові на ситуацію не скаржаться, бо пішли воювати із власної волі.

"Ми знаємо, навіщо ми тут. Не заради контракту або зарплат. Ми знаємо, що в нашій країні йде війна і ми захищаємо рідну землю", - сказав військовий із позивним "Дісней".

Раніше про проблеми із зимовою формою для ЗСУ розповідав Мирослав Гай.

Головком Сирський привіз новини з фронту, - Зеленський

понеділок, 6 травень 2024, 21:54

Ввечері, 6 травня, президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби, передають Патріоти України. Президент Зеленський провів засідання Ставки. Глава держави вислухав доповідь головкома Сирського, який б...

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...