У "Народному фронті" теж обурені: "Пропоную на завтра закрити виліт з Жулян та Борисполя. Який футбол, яка Франція?!" - нардеп Левус

У зв'язку з тим, що у Верховній Раді намічається розгляд цілого ряду важливих законопроектів, нардеп від "Народного фронту" Андрій Левус наполягає на тому, щоб його колеги, замість поїздки на чемпіонат Європи, залишилися на робочих місцях.

Депутат від "Народного фронту" Андрій Левус. Фото: intvua.comПатріоти України вже повідомляли, яку реакцію "футбольний туризм" українських можновладців викликав у нардепа Олега Ляшка. Варто зауважити, що поїздки до Франції нардепів привернули увагу не тільки Радикальної партії. Так, народний депутат від Народного фронту" Андрій Левус теж зайняв по відношенню до "подорожуючих на футбольне свято" колег жорстку позицію, яку виразив на своїй сторінці в "Фейсбук", а саме закрити на 16 червня аеропорти під Києвом для нардепів України, щоб не могли полетіти до Франції на футбольний матч української збірної на Євро-2016.

"Пропоную на завтра закрити виліт з Жулян і Борисполя. Який футбол, яка Франція?!" - заявив він.

Нардеп зазначив, що завтра важливий день у Верховній Раді, а в ході сесії ВР повинні будуть розглядатися закони 3822 (квоти для української пісні на радіо), 4303 (обмеження медіа-продукту агресора) і 4811 (оновлений згідно з європейськими зауваженнями закон про спецконфіскацію майна, отриманого незаконним шляхом при екс-президенті Вікторі Януковичі).

"Завтра буде видно, хто є хто. Хто з Україною, хто з окупантом. Хто за прогрес, хто за реванш. І не важливо, чим вони будуть аргументувати свою позицію, важливо, як будуть голосувати", - підсумував він.

Раніше парламентський комітет з питань правової політики і правосуддя підтримав розгляд на засіданні в четвер, 16 червня, питання про призначення нових членів Центральної виборчої комісії.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Попов висловив побоювання, що 16 червня в Раді не буде достатньо голосів, щоб призначити нових членів Центрвиборчкому, оскільки багато народних обранців відправляться на футбол - в цей день збірна України гратиме з Північною Ірландією.

Глава МВС Арсен Аваков висловив побоювання, що в четвер Верховна Рада може провалити голосування за закон про спецконфіскацію активів, здобутих незаконним шляхом, через неявку нардепів, які вирушили на футбол до Франції.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...