В окупованому Донецьку вбили адміністратора "батальйону" "Ангел", - ЗМІ

Основна роль батальйону "Ангел" полягає у зборі коштів для постраждалих в ході обстрілу громадян і на потреби бойовиків інших незаконних збройних формувань.

В окупованому Донецьку ліквідували адміністратора батальйону бойовиків "Ангел". Скріншот.

У Донецьку ліквідували одного з адміністраторів спільноти, що займається в соціальній мережі роботою батальйону "Ангел", який надає підтримку бойовикам "ДНР" і жителям непідконтрольних Україні територій. Про це передають "Новости Донбасса", посилаючись на сторінку батальйону в соціальній мережі Вконтакте, інформують Патріоти України.

Вночі 30 жовтня на сторінці спільноти з'явився запис про те, що у групи "великі неприємності", у зв'язку з чим коментарі будуть тимчасово відключені. У коментарях одна з адміністраторів повідомила про знищення свого "колеги".

"З Олексієм (Смирновим, керівником батальйону - ред.) все гаразд, в Донецьку вбито одного з адміністраторів групи. Подробиць поки не буде. Давайте без єресі та іншого", - написала вона. Подробиць про ліквідацію співробітника батальйону адміністратор не назвала.

Нагадаємо, що керівник батальйону Олексій Смирнов був затриманий співробітниками "МДБ ДНР" в кінці вересня поточного року за звинуваченням у зберіганні зброї і вибухових речовин. Через кілька тижнів після його арешту у спільноті "Ангела" у "Вконтакте" з'явилася стаття про те, що представники "МДБ" намагаються заволодіти ресурсами батальйону.

Основна роль батальйону "Ангел" полягає у зборі коштів для постраждалих в ході обстрілу громадян і на потреби бойовиків інших незаконних збройних формувань.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...