В ПАРЄ вчергове принизили Російську Федерацію

Делегація РФ не зможе брати участь у роботі Асамблеї протягом 2016 року, або, принаймні, до наступних парламентських виборів в Росії.

Російська делегація не братиме участь у засіданнях ПАРЄ у 2016 році. Ілюстрація:ukr.media

Російська делегація не зможе брати участь у засіданнях ПАРЄ майже впродовж всього 2016 року. Про це йдеться в заяві президента ПАРЄ Анн Брассер, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Вчора я отримала листа від голів Ради Федерації і Державної Думи, в якому йдеться про рішення Федеральних Зборів Російської Федерації відмовитися від заявки на підтвердження повноважень російської делегації при Парламентській Асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) до відкриття сесії Асамблеї 25 січня", - повідомила Анн Брассер.

За словами президента ПАРЄ, вона шкодує про таке рішення. "Через нього, відповідно до статті 25 Статуту Ради Європи і згідно зі статтею 6 правил процедури Парламентської Асамблеї, делегація Російської Федерації не зможе брати участь у роботі Асамблеї протягом 2016 року, або, принаймні, до наступних парламентських виборів в Росії", - додала вона.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...