У поліції встановили особу чоловіка, розстріляного поблизу київського ТРЦ (фото)

Вбитим виявився Асіф Мамедов, який з 2015 року розшукувався в РФ за підозрою у вбивстві.

На місці злочину. Фото: Фейсбук.

Стало відомо ім'я чоловіка, якого розстріляли з автомата 19 липня неподалік станції метро "Чернігівська" на парковці перед ТРЦ "Проспект". Про це розповіли в поліції Києва, пишуть Патріоти України з посиланням на Вести.

Вбитого звали Асіф Мамедов, він з 2015 року розшукувався в РФ за підозрою у вбивстві і був оголошений в розшук поліцією міста Новокузнецьк (Кемеровська область). Підозрювані у вбивстві зникли з місця злочину на чорному Lanos.

Також відомо, що загиблий був азербайджанцем за національністю. При ньому виявили посвідчення водія, видане в одному з міст Алтайського краю Російської Федерації.

Як встановило слідство, в жовтні 2014 року Мамедов зустрівся в одному з міських готелів зі своїм земляком. Метою зустрічі були ділові переговори. Але щось пішло не так.

Кавказькі бізнесмени не змогли домовитися про свої комерційні інтереси, посварилися і Мамедов, діставши пістолет, застрелив свого партнера.

Як повідомляють представники МВС, тіло азербайджанського підприємця було знайдено в той же день - з простреленими грудьми і животом. А ось вбивці вдалося сховатися.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...