В Севастополі світло з'явилося всього на пару годин, - журналістка

​Кореспондентка Марина Орлова повідомляє з Севастополя, що по всьому півострову відбулися відімкнення електроенергії

Севастополь у пітьмі. Фото "Громадське радіо"

Як складаються обставини у місті військово-морської слав, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Громадського радіо»

У Севастополі світло вимкнули ще вночі, повідомляє кореспондентка видання. Зранку – з сьомої до дев’ятої – енергію подали. Проте, решту дня мешканці міста відчували усі «переваги» енергоблокади.

Супермаркети й мінімаркети припинили роботу, деякі магазини увімкнули дизель-генератори. Проте, молочні, м’ясні й кондитерські лавки цілий день простояли із вимкненим обладнанням. Але продажів не припинили.

На вулиці вийшли продавці парафінових свічок – віддавали їх просто з коліна по 12-14 гривень за штуку.

У частині міста припинилася подача води. До того ж, протягом усієї неділі був практично заблокований мобільний і міський зв’язок. Не працював і бездротовий Інтернет. Перебої зранку відбувалися і в кабельних мережах ТВ.

Світло на кілька годин дали після 18:00. Вночі знову заплановані вимкнення електроенергії.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...