В Україні готується масштабна афера з землями державної власності, – експерт

Ерік Найман вважає, що суть афери полягає в тому, аби спочатку продати державну землю без запуску реального ринку землі

Влада готує масштабну аферу з державними землями. Фото: AgroPolit.com.

Фінансовий експерт, керівний партнер компанії «Capital Times» Ерік Найман у коментарі ГолосUA заявив, що після націоналізації «ПриватБанку» влада готує приватизацію державних земель, передають Патріоти України.

«Відразу після найбільшої афери в історії України – націоналізації «ПриватБанку» – готується ще більш масштабна афера: приватизація державних земель», – запевнив фінансовий аналітик.

Він пояснив, що суть афери полягає в тому, аби спочатку продати державну землю без запуску реального ринку землі (для бізнесу і людей ринок відкриють лише на другому етапі 2019 року). За словами Наймана, це означає продати землю дешево.

Потім, після запуску реального ринку, землю перепродадуть уже за високими цінами.

«Хто на цьому заробляє? Таким чином було приватизовано майже всі великі підприємства в Україні», – підкреслив експерт.

«Я – за ринок сільськогосподарських земель в Україні. Але спочатку слід запустити вторинний ринок для бізнесу і людей. Отримати реальну оцінку землі (в рази дорожче, ніж планується у «прихватизації»). Тільки після цього починати продавати державну землю», – наголосив фахівець.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...