В Україну депортувати будуть? Екс-міністра доходів і зборів "ДНР" затримали в Ростові-на-Дону

Олександра Тимофєєва, він же "Ташкент", вивезли для проведення слідчих дій у Москву.

Олександр Тимофєєв. Фото: соцмережі.

У Ростові-на-Дону співробітники російських спецслужб затримали колишнього "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва, також відомого під позивним Ташкент. Про це 1 березня повідомив сайт DonDay.ru з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

47-річного Тимофєєва, який протягом останніх кількох місяців жив у Ростові-на-Дону, доправили в Москву для проведення слідчих дій, розповіло джерело.
31 серпня 2018 року Тимофєєва було поранено під час вибуху в донецькому ресторані "Сепар", коли загинув ватажок угруповання "ДНР" Олександр Захарченко.

Новий лідер бойовиків Денис Пушилін 7 вересня замінив шістьох "міністрів", які працювали із Захарченком, зокрема Ташкента. Його звинуватили у привласненні власності на суму 850 млн руб. (340 млн грн).

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...