"Ви їх не бачите, але вони є": Інтерпол пояснив зникнення з сайту "друзів Януковича"

Відсутність прізвища особи на сайті міжнародного відомства не означає, що ця особа не перебуває в розшуку.

Бюро Інтерполу. Ілюстрація:job-sbu.org

Інтерпол як і раніше розшукує колишніх чиновників з оточення втікача, екс-президента України Віктора Януковича незважаючи на те, що їхні прізвища більше не відображаються на сайті. Про це виданню ЛІГА.Новости повідомив замначальника робочого апарату Укрбюро Інтерполу, начальник управління міжнародного розшуку та супроводу розслідувань, підполковник поліції Євген Паніотов, передають Патріоти України.

"Те, що ці прізвища зникли, - це нічого не означає взагалі, ми тільки що перевірили - все як було, так і є", - сказав він. За словами Паніотова, сайт Інтерполу з розділом Wanted Persons, де відображаються дані розшукуваних злочинців, є лише публічною сторінкою відомства, так звана лайт-версія для ознайомлення. Повна база знаходиться у закритому доступі.

"Сама база розшуку закрита, і її взагалі ніхто не бачить. Деякі з цих людей (з оточення Януковича - ред.) фактично перебувають у розшуку, за деякими матеріали в Інтерполі є, але доступ до них фактично навіть в розшукових базах заблокований, оскільки вони політичні діячі. В Інтерполу нейтралітет, він не втручається в політичні питання", - зазначив представник Інтерполу.

Він також підкреслив, що відсутність прізвища людини на сайті відомства не означає, що він не перебуває в розшуку.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...