У справі про вбивство 15-річної школярки на Харківщині вдалося знайти цінного свідка - ЗМІ (відео)

Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання. Наступного дня її знайшли мертвою. Дівчину, за висновками експертів,​ зґвалтували, задушили та пограбували.​

Фото:соцмережі

Поліція і солдати Національної гвардіі України 7 листопада прочісували місцевість, де знайшли тіло 15-річної Аліси Онищук із селища Бабаївка Харківського району. А також опитували людей, які щодня їздять до Харкова зі станції "Покотилівка". Про це повідомив прес-секретар Нацгвардії в Харківській області Дмитро Образцов, передають Патріоти України.

"Батальйон Нацгвардії задіяний в пошукових роботах. Бійці спільно з поліцією шукають речові докази, що стосуються кримінальної справи про вбивство 15-річної школярки ", - повідомив Дмитро Образцов.

До пошуків приєдналися і місцеві активісти. За їхніми словами, правоохоронці під час опитування людей на станції знайшли важливого свідка.

З'явилася інформація, що дівчину бачили в день вбивства на платформі. Правоохоронці намагаються встановити більш чіткий маршрут пересування школярки і з'ясувати, чи поїхала Аліса вранці того дня до Харкова.

"Мій син в той день бачив її на платформі і в Мерефі , дав свідчення про це", - повідомив місцевий житель Евген.

Активіст із Бабаївки Андрій Резуненко пройшов увесь шлях дівчини від дому до місця, де знайшли тіло. Відповідне відео виклав у мережі.

Як повідомлялося раніше, мешканка селища Бабаївка на Харківщині 15-річна Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання. Наступного дня її знайшли мертвою біля лісопосадки поблизу Покотилівсько-Бабаївського пішохідного мосту. Це неподалік від її дому. Дівчину, за висновками експертів, зґвалтували, задушили та пограбували.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...