Ватажки "ЛНР" обіцяють "напоїти" бензином через тиждень

В "молодій республіці" другий тиждень поспіль спостерігається гостра нестача пального.

В "ЛНР" вже другий тиждень немає бензину. Ілюстрація: Donbass.ua.

Так зване підприємство "Луганськнафтопродукт" планує протягом тижня вирішити проблему дефіциту палива на автозаправних станціях "ЛНР". Про це сьогодні на "апаратній нараді" за участю ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького повідомив в.о. директора підприємства Олег Мічурін, передають Патріоти України з посиланням на підконтрольний "ЛНР" сайт.

"Станом на сьогоднішній ранок на нафтобазі в наявності 800 тонн палива, з них половина - бензин, який сьогодні ж буде направлений на АЗС республіки", - зазначив він.

"1000 тонн знаходиться на Гуково (Росія), в даний момент оформляються, сьогодні до кінця дня повинні заїхати до нас на територію, і ще крім цього 1800 тонн на колесах, на під'їзді", - додав Мічурін.

"На цьому тижні повинна повністю вирівнятися ситуація. Були затримки з логістикою минулого тижня, тому все воно так внатяжку йшло", - зазначив він.

Нагадаємо, очевидці повідомляли про довжелезні черги з автомобілів на АЗС в окупованих містах Луганщини.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно