Ватажок бойовиків з Донбасу висунувся до Держдуми, аби допомогти дагестанцям побороти корупцію і трудове рабство

З 2014 року Мельников воював на Донбасі на стороні проросійських терористів. Командував захопленням Семенівки в Донецькій області.

Олег Мельников. Фото з відкритих джерел.

Один з ватажків бойовиків з Донбасу, лідер російського руху проти рабства "Альтернатива" Олег Мельников збирається балотуватися в Держдуму РФ по одному з одномандатних округів республіки російського Дагестану. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Газета.ру".

"Ми з рухом "Альтернатива" чотири роки працюємо на території республіки і добре бачимо проблеми дагестанців з боку. Висуваюся в першу чергу для вирішення соціальних, а не політичних проблем. Хочу допомогти дагестанцям з налагодженням соціальних ліфтів, боротьбою з корупцією і трудовим рабством. Дати можливість жити, а не виживати жителям республіки", — розповів ватажок бойовиків журналістам.

За даними росЗМІ, з 2014 року Мельников воював на Донбасі на стороні проросійських терористів. Командував захопленням Семенівки в Донецькій області.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, у червні російська політична партія "Батьківщина" вела переговори з одним з ватажків бойовиків так званої ДНР Арсенієм Павловим - Моторолою - про включення його до списку кандидатів в депутати на виборах в Державну Думу.

"Ні у кого не повинно бути надмірних очікувань": Шольц розповів, чи будуть на Глобальному саміті миру переговори про закінчення війни в Україні

вівторок, 14 травень 2024, 17:42

На Глобальному саміті миру, який пройде цього літа у Швейцарії, не буде переговорів про закінчення війни в Україні. Під час зустрічі партнерів будуть обговорюватися зовсім інші питання. Таку заяву зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц. Про це повідомляє ...

"Патєрь нет"? Окупанти розгортають додаткові морги на захоплених територіях

вівторок, 14 травень 2024, 17:22

У зв’язку з активними наступальними діями й зростанням втрат ворог нарощує кількість моргів на тимчасово окупованих територіях. Додаткові місця зберігання трупів людей, які “досягли цілей сво”, розгортають переважно на ТОТ Луганщини, зокрема у приміщен...