"Важко ховати свою дитину": 106-річна мати Джона Маккейна прокоментувала смерть сина

Жінка через похилий вік не змогла приїхати з Вашингтона до Арізони і в останній раз побачитися з сином після того, як стало відомо, що він вирішив припинити лікування.

Джон Маккейн із матір'ю Робертою. Фото:Русский Еврей

Американський журнал People, віддаючи данину пам'яті сенатору Джону Маккейну, який помер 26 серпня в віці років 81 року від раку мозку, повідомляє, що смерть політика стала серйозним ударом для його матері Роберти Маккейн. Про це повідомляють Патріоти України.

"Важко ховати свою дитину", - заявила своїм близьким 106-річна місіс Маккейн, яка завжди пишалася своїм сином - середнім з трьох її дітей. Вона завжди підтримувала Джона в його кар'єрі. У 2008 році, коли Маккейн балотувався в президенти США, 96-річна Роберта виступала з промовою перед виборцями. Вона досі зберігає повну ясність думки, хоча фізично вже слабка.

Вдова адмірала Джона С. Маккейна через похилий вік не змогла приїхати з Вашингтона до Арізони і в останній раз побачитися з сином після того, як стало відомо, що він вирішив припинити лікування. Поки точно не відомо, чи зможе вона відвідати його похорон, який, як офіційно повідомили, відбудеться 2-го вересня на кладовищі Військово-морської академії в Аннаполісі (штат Меріленд), випускником якої був Джон Маккейн.

Прощальна церемонія відбудеться в парламентській асамблеї Арізони - штату, який Маккейн представляв у Конгресі протягом 35 років. До похорону, як повідомлялося раніше, труна з тілом сенатора буде перебувати під куполом Ротонди вашингтонського Капітолію. Досі за всю історію такої честі були удостоєні лише тридцять найвидатніших діячів США, в тому числі 12 сенаторів.

Джерело: Факты

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...