Важко напрацювалися? В останній робочий день до кінця засідання ВР досиділи лише...18 депутатів

Нардепи спілкувалися сьогодні тільки з представниками ЗМІ і зачитували депутатські запити.

До кінця робочого дня більшість нардепів не досиділа. Фото:http://www.dialog.ua/

В останній робочий день тижня народні обранці не стали навантажувати один одного роботою і вирішили в п'ятницю не проводити жодного голосування. Нардепи спілкувалися сьогодні тільки з представниками ЗМІ і зачитували депутатські запити. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Наприкінці засідання депутатам була надана трибуна для виступів, але тільки 18 нардепів з 300 зареєстрованих на ранковому засіданні змогли досидіти до кінця.

Після обіду в залі ВР можна було побачити лише 17 парламентаріїв і віце-спікера Оксану Сироїд.

Додамо, що ВР вирішила змінити свій формат роботи, згідно з яким нардепи тепер будуть збиратися в сесійній залі 2 рази в тиждень, а не як було раніше - 4. Середу народним депутатам повністю віддали для роботи в комітетах.

У понеділок будуть проводитися тригодинні дебати з урядом. А традиційна година запитань по п'ятницях скасована. Замість неї буде проходити погоджувальна рада, яка зазвичай була по понеділках.

У ворога буде істерика: Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 9:50

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму, пише УП, передають Патріоти України. . За даними джерела УП, в ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорно...

"У вас взагалі, Саш, нікого не лишилось майже": ГУР перехопило розмову з окупованої території про втрати армії Росії

понеділок, 6 травень 2024, 9:40

Російська Федерація продовжує нести великі втрати в Україні. Військовослужбовці країни-окупанта обурюються через ставлення до них керівництва та відсутність боєприпасів, передають Патріоти України. Військова розвідка України перехопила телефонну розмов...