Вбивство Шеремета: Відомий російський публіцист назвав, кому була найбільше вигідна смерть журналіста

Д.Биков: "І страшніше всього, що вбили Шеремета саме заради того, щоб заварити ще більш криваву кашу – адже від посмертних спекуляцій його вже ніхто не захистить".

У Києві трагічно загинув журналіст Павло Шеремет. Фото: УНІАН.

Відомий російський публіцист і письменник Дмитро Биков зазначив, що найбільш вигідним вбивство журналіста Павла Шеремета було прихильникам ідеї так званого "русского мира". Про це він написав у своєму блозі на сайті "Собеседник.ру", повідомляють Патріоти України.

Дмитро Биков прокоментував різні версії події – дестабілізація Росією ситуації в Україні, помста українських нацистів, яким не подобаються московські гості, та "білоруський слід".

"Як би те ні було, додам від себе, все це доводить лише одне: навіть найбільш незалежним і стриманим журналістам, яким був Павло Шеремет, не вижити в кривавій каші, яку заварили адепти "русского мира". І страшніше всього, що вбили Шеремета саме заради того, щоб заварити ще більш криваву кашу – адже від посмертних спекуляцій його вже ніхто не захистить", - зазначив Биків.

Раніше повідомлялося, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос розповів про те, що за кілька тижнів до своєї трагічної загибелі український журналіст Павло Шеремет відвідав Москву.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...