Великий друг України: Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо заговорив українською мовою (відео)

Під час урочистої зустрічі Трюдо на площі перед будівлею Адміністрації президента Трюдо підійшов до мікрофона і сказав: "Вітаю, воїни!".

Джастін Трюдо привітав бійців Збройних Сил України українською. Скріншот.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо в Києві привітав бійців Збройних сил України на українській мові. Відповідне відео 11 липня з'явилося на YouTube-каналі "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

У кадр потрапив момент урочистої зустрічі Трюдо на площі перед будівлею Адміністрації президента, де з такої нагоди встановили державні прапори України і Канади.

Після того, як прозвучали гімни двох держав, президент Петро Порошенко показував гостю стрій почесної варти. Раптово Трюдо підійшов до мікрофона і сказав: "Вітаю, воїни!" (тайм-код 8:48).

Нагадаємо, канадський прем'єр прибув з офіційним візитом в Україну і сьогодні зустрівся з бійцями АТО.


Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...

У Міноборони розповіли, скільки коштує забезпечення одного військовослужбовця ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 10:39

Заступник міністра оборони України Юрій Джигир повідомив, що утримання одного бійця Збройних Сил України без зброї обходиться державі у 30 тисяч доларів або 1,2 мільйона гривень. Про це він розповів у коментарі Bloomberg, передають Патріоти України. "...