"Венедиктов интересовался, при каких условиях два известных чиновника администрации президента РФ могут быть не включены в "кремлевский доклад", - екс-радник Путіна

Активність пана Венедиктова справила враження у Вашингтоні.
Андрій Ілларіонов. Фото: Гордон.

Головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов прилітав до Вашингтона, щоб дізнатися інформацію про підготовлюваний "кремлівському доповіді". Про це в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" розповів один з учасників робочої групи по розробці критеріїв для визначення фігурантів доповіді, колишній радник президента РФ Володимира Путіна, старший науковий співробітник Центру з глобальної свободи та процвітання Інституту Катона у Вашингтоні, політолог і економіст Андрій Ілларіонов, передають Патріоти України.

"Венедиктов... до публикации доклада специально прилетел в Вашингтон, чтобы выяснить содержание документа, и в том числе можно ли внести какие-то изменения в него, кого включат в перечень, кого не включат", – зазначив він.

За словами Ілларіонова, зміст доповіді Венедіктову був невідомий, "но в своем выступлении в Институте Кеннана он заявил, что доклад ему не нравится".

"Тем не менее, он попросил включить в список имя одного депутата Государственной думы РФ и в то же самое время интересовался, при каких условиях два известных чиновника путинской администрации могут быть не включены в доклад, что они должны сделать, чтобы туда не попасть", - заявив екс-радник Путіна.

Він відмовився називати прізвища. "Активность господина Венедиктова произвела впечатление в Вашингтоне", – повідомив Ілларіонов.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...