"Верховна Рада - це пекельна оргія, де усі збочення практикуються одночасно", - нардеп

Андрій Лозовий закликав пожаліти і пробачити В'ячеслава Константиновського, якого "застукали" за переглядом порно: "Ви ж тільки уявіть, що він вдома від жінки вислухав...".

Андрій Лозовий. Фото: АСН.

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий закликав пожаліти і пробачити позафракційного нардепа В'ячеслава Константиновського, який під час засідання Верховної Ради дивився порнографію на телефоні. Про це Лозовий написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

- Те, що відбувається в залі парламенту - незрівнянно більша порнографія, ніж те, що дивився Вячеслав Константиновский, - став на захист свого колеги Андрій Лозовий.

- Верховна Рада - це пекельна оргія, де усі збочення практикуються одночасно. Особливо поціновують дендрофілію, дозволяючи вивозити з України ліс-кругляк, і, ясне діло, некрофілію, відверто глумлячись над тими, хто віддав своє життя за державу, девальвуючи своїми діями здобутки їх Подвигу.

Цей парламент так завзято ґвалтує український народ тарифами і грабіжницькою політикою в цілому, як не гвалтували ще ніколи.

У цьому парламенті купляють тушок на кшталт, скажімо, Артема Вітка, наче повій з об'їздної. Тільки представниці останньої професії, коли їх купляють, не розповідають про "офіцерську честь", як це роблять вітки-мельничуки.

А Славко просто споглядав контент еротичного змісту. Без сумніву, це не найкраще, м'яко кажучи, заняття для народного обранця у сесійній залі. Але точно - не найбільший злочин.

Тим паче, Константиновський, треба віддати належне, чесно визнав: "Ну, не втримався...".

Це дуже правильно і дуже по-європейському бути відвертим з громадськістю. Славко вміє бути чесним. Це напрочуд рідкісна риса серед наших колег.

Згадайте, як 17 вересня минулого року він після маніпуляції тодішнього Генпрокурора Шокіна на емоціях проголосував за арешт Ігор Мосійчук. Вже на наступний день на відміну від багатьох, які зробили так само, знайшов у собі мужність визнати помилку, публічно вибачитись і приїхати на суд до Ігоря.

- Уявіть, що він вдома від жінки вислухав, і пошкодуйте достойного чоловіка, - не без гумору додав Андрій Лозовий.

Нагадаємо, Патріоти України публікували відео, на якому депутат дивиться порно зі свого смартфона. Повідомлялося, що запис був зроблений 16 червня під час обговорення одного із законопроектів щодо судової системи України.

Народний депутат В'ячеслав Константиновський був обраний по 220-му одномандатному округу в Києві від політичної партії "Народний фронт". У червні 2015 року його вийшов зі складу фракції.

Константиновський є мільйонером. У своїй декларації за 2015 рік він вказав, що має на своїх рахунках більше 370 млн грн. Відомий тим, що в 2014 році оголосив про продаж своєї машини марки Rolls-Royce. Він заявляв, що пожертвував отримані 2,5 млн грн на потреби української армії.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...