Версія про теракт все ймовірніша: Російський експерт вважає, що на борту Ту-154 сталося щось екстремальне

Такі ситуації, як сталася з російським літаком, можливі при захопленні повітряного судна, вважає російський експерт Віталій Андрєєв.

Російський Ту-154 впав в Чорне море. Фото: РИА Новости.

Падінню Ту-154 в Чорне море відразу після зльоту з аеропорту Адлера могла передувати екстремальна ситуація, що склалася на борту, яка не дозволила екіпажу передати сигнал лиха на землю. Про це повідомляє РІА, передають Патріоти України.

"Після зльоту і короткого польоту - дві хвилини - літак пропав зі зв'язку і не передав сигнал на землю про якісь неполадки, це може говорити про те, що на борту склалася екстрена ситуація - або вплив ззовні на машину, або зустріч з перешкодою, яка там навряд чи була", - вважає колишній начальник зміни головного центру єдиної системи організації повітряного руху Росії Віталій Андрєєв.

Він додає, що "Ту-154 - дуже надійна машина, і чудес не буває, просто так вони не падають".

"У моїй практиці були випадки, коли Ту-154 сідали при відмові роботи всіх трьох двигунів, або, наприклад, знаменита посадка в тайзі на занедбану смугу", - додає експерт.

"Ті версії про неполадки на борту, які зараз озвучуються - розбалансування рулів, відхилення від встановленої траєкторії польоту - абсолютно точно не могли перешкодити екіпажу передати про це сигнал на землю", - додав Андрєєв.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...