Хіти тижня. Могло бути зіткнення: На місці авіакатастрофи Ан-148 у Підмосков'ї знайшли уламки іншого повітряного судна

На місці катастрофи літака знайдені фрагменти, як мінімум, 50 тіл. На борту повітряного судна перебувало 65 пасажирів і шість членів екіпажу, шансів вижити у них не було.

Уламки літака. Фото:ГлавкомНа місці катастрофи російського пасажирського літака Ан-148 під Москвою силовики знайшли останки іншого повітряного судна. Про це повідомляє Лента.ру за інформацією своїх джерел, передають Патріоти України.

"Неподалік від місця падіння літака Ан-148 в Раменському районі Підмосков’я знайдено уламки другого повітряного судна. За даними іншого джерела, цим повітряним судном був вертоліт. Співрозмовник редакції не виключає, що він міг зіткнутися з Ан-148 в повітрі", – відзначають журналісти.

У той же час вони звернули увагу на дивні показники лайнера.

"Ан-148 набрав висоту приблизно в 1800 метрів. Швидкість – 600 км/год. Потім машина з невідомих причин почала зниження. Спочатку до 1500 метрів. Після цього Ан-148 знову піднімається до 1800 метрів і відразу пірнає вниз. Слідом відмітка – 900 метрів. Після цього зникнення з екранів радарів", – підкреслюють вони.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 11 лютого, в Московській області зазнав аварії пасажирський літак, на борту якого перебувало понад півсотні пасажирів. За інформацією журналістів, літак вилетів з аеропорту Домодєдово, проте через сім хвилин після зльоту він різко пропав з екранів радарів. Його уламки були виявлені неподалік села в Раменському районі Московської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...