Хіти тижня. Моторошно дивитися: З'явилося відео останніх хвилин життя пасажирів Boeing 737, який впав у море поблизу Індонезії

На даний момент відомо, що врятувати нікого не вдалося - ні пасажирів, ні членів екіпажу.

В салоні було чутно плач, крики та голоси тих, хто молився. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео з салону літака Boeing 737, що впав в море неподалік від столиці Індонезії Джакарти, передають Патріоти України.

У той же час на даний момент відомо, що врятувати нікого не вдалося - ні пасажирів, ні членів екіпажу. З офіційною заявою виступив керівник служби з надзвичайних ситуацій Індонезії Мухаммад Сяугі, повідомляє DW.

«Ми обстежили поверхню моря і не виявили осіб, які вижили», - констатував він. Одночасно рятувальник підтвердив, що на місці падіння літака були виявлені останки осіб, які перебували на борту судна (уламки борту лежать в Яванському морі на глибині 35 метрів).

На борту літака авіакомпанії Lion Air, що виконував рейс JT610 з Джакарти, знаходилося 189 осіб - в т. ч. двоє неповнолітніх дітей, немовля і група співробітників Міністерства фінансів Індонезії. Зв'язок з судном зник через 13 хвилин після зльоту. За даними МЗС України, українців на борту рейсу JT610 не було.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...