Від скромності не помре: "Я объявлю такую же голодовку, как Савченко", - Штепа

"Я сиджу на гормональних препаратах. Якщо щось зі мною трапиться - список з 40 осіб у мене є. І місто Слов'янськ приїде і розірве навпіл, тому що так більше вже не можна" - пригрозила екс-мер.

Неля Штепа. Фото:rian.com.ua

Колишній мер Слов'янська Неля Штепа, обвинувачена у вчиненні кримінальних правопорушень, обіцяє в разі продовження терміну утримання під вартою почати голодування. Про це пишуть Новости Донбасса, інформують Патріоти України.

"Я оголошу точно таке ж голодування, як оголосила Савченко. Але повірте, я сиджу на гормональних препаратах. Якщо щось зі мною трапиться - список з 40 осіб у мене є. І повірте, місто Слов'янськ приїде і розірве навпіл, тому що так більше вже не можна", - цитує заяву Штепи на судовому засіданні видання.

За словами екс-мера, кримінальна справа проти неї сфабрикована силовиками, які зрадили Україну. Штепа зазначила, що подала в суд позов проти прокуратури про захист честі і гідності, пояснивши, що "вся інформація, яка виходить з їх (прокуратури. - ред.) уст, - вона брехлива".

"Жоден свідок звинувачення не підтвердив мою провину в судовому засіданні", - підкреслила обвинувачена. Адвокат Штепи Дмитро Марченко повідомив, що в даний момент свідчення всіх допитаних свідків говорять на користь захисту.

Червонозаводський районний суд Харкова 18 квітня продовжив запобіжний захід Штепі у вигляді утримання під вартою ще на два місяці, а також відмовив у задоволенні клопотання про проведення допиту екс-глави Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути в якості свідка в режимі відеоконференції. Наступне судове засідання призначене на 13 травня.

Штепу затримали 11 липня 2014 року. На початку жовтня того ж року їй оголосили остаточну підозру за статтями "замах на територіальну цілісність України" і "створення терористичної групи чи організації".

За даними Генеральної прокуратури України, колишньому меру Слов'янська загрожує довічне ув'язнення.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...