"Переглядаючи в телевізорі трансляцію з РФ, згадайте очі цього хлопчика": Мережу вразила світлина сім'ї загиблого українського льотчика

Літак-розвідник Ан-30Б, яким керував український військовий, льотчик першого класу, полковник Повітряних Сил Збройних Сил України Костянтин Могилко, був збитий 6 червня 2014 року над Слов'янськом.

Фото:Facebook

У Мережі з'явилася зворушлива фотографія сім'ї Героя України, льотчика Костянтина Могилка, літак якого в 2014 році над Слов'янськом збили бойовики. Фотографію опублікував військовий фотограф Дмитро Муравський, зазначають Патріоти України.

На знімку зображені дружина і двоє дітей льотчика. Замість глави сімейства на фотографії висить лише пальто загиблого Могилка.

"Ви запитаєте при чому тут футбол? Його літак був збитий російською ракетою в ці дні чотири роки тому. Загинули 5 членів екіпажу. Командував вбивцею - кадровий співробітник ФСБ Росії. Переглядаючи в телевізорі трансляцію з Росії, згадайте очі цього хлопчика. Його батько не встиг прищепити любов до футболу. Він не буде дивитися з вами цей чемпіонат!" - написав автор допису.

Фотографія швидко розлетілася по Мережі. Людей вразила задумка автора знімка.

Слід нагадати, що літак-розвідник Ан-30Б, яким керував український військовий, льотчик першого класу, полковник Повітряних Сил Збройних Сил України Костянтин Могилко був збитий 6 червня 2014 року над Слов'янськом. В результаті авіакатастрофи загинули п'ять членів екіпажу.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...