Похуліганили: Біля Слов'янська затримали двох українських військових, які відкрили стрілянину

У Нацполіції та Військовій службі правопорядку пообіцяли розібратися в ситуації.

Ілюстрація:flickr.com

Штаб АТО повідомив про затримання двох українських військових, які відкрили вогонь біля міста Слов'янськ Донецької області. Про це йдеться на сторінці штабу АТО у Facebook, передають Патріоти України.

"8 березня 2018 року біля м. Слов’янськ Донецької області, хуліганські дії двох військовослужбовців Збройних Сил України призвели до застосування ними вогнепальної зброї. Військовослужбовці затримані", – сказано у повідомленні.

За інформацією штабу, органи Національної поліції України та Військової служби правопорядку Збройних Сил України в межах службового розслідування з'ясовують обставини, які призвели до цього.

"Цей ганебний вчинок має негативний вплив на формування іміджу сил АТО, по завершенню проведення службового розслідування винні особи будуть притягнуті до відповідальності", – наголосили у прес-центрі штабу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...