Відбити удар – готові: Україна привела у бойову готовність Повітряні сили

Українські війська перевіряють свою боєготовність.

Практично всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені в бойову готовність для перевірки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

"З метою перевірки питань готовності до виконання завдань за призначенням майже всі бойові військові частини Повітряних сил Збройних сил України приведені в бойову готовність", – йдеться в повідомленні Генштабу на сторінці в Facebook у вівторок вранці.

Під час виконання цих заходів здійснюється призов на військові збори резервістів оперативного резерву першої і другої черг для доукомплектування цих військових частин до повних штатів.

Особлива увага приділяється здатності в/ч організовано прийняти особовий склад запасу і організації всебічного забезпечення. З резервістами будуть проведені заняття з індивідуальної підготовки.

Нагадаємо, раніше Литва закликала Росію скасувати маневри "Захід-2017".

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...