Відплата чекає "хероя": Все вказує на те, що Моторола - наступний

​Ліквідація "Мотороли" задовольняє всі сторони військового протистояння на Донбасі.

Моторола. Фото: lenta.ru.

Днями "офіційний" представник "Донецької республіки" в Росії Євген Шабаєв заявив, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький для проведення "зачисток" опозиції "запросив" бойовиків батальйону "Спарта" (ватажок Арсеній Павлов на прізвисько "Моторола"). У своєму повідомленні Шабаєв підкреслює, що Плотницький отримав наказ на проведення "зачистки" від кураторів з Росії, але виконувати його погодилися тільки бойовики батальйону "Спарта". Про це пише для Главред співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгиртов, передають Патріоти України.

"Плотня" отримав довгоочікуваний для нього наказ на зачистку залишків ополчення в "ЛНР". Але оскільки навіть "куратори" відмовилися виконувати "замовлення" цієї суки, то на сучну справу за бабки погодився загін Lifenews'ного Моторола - "Спарта", - пише Шабаєв на своїй сторінці Вконтакте.

Нагадаю, аналітичний відділ ГІ "Права справа" поширив інформацію, що в даний час "правоохоронні органи "ЛНР" здійснили контрольований витік інформації про причетність бойовиків батальйону "Спарта" до загибелі Ципкалова і справжні причини його смерті.

"Поширюючи цю інформацію "силовики "ЛНР" мають на меті перекласти відповідальність за ліквідацію колишніх "соратників по боротьбі" на плечі російських "кураторів" і підконтрольних їм бойовиків "ДНР", - йдеться в повідомленні "Правої справи".

Варто відзначити, що російські куратори не виключають факту ліквідації самого "Мотороли" в Луганську під виглядом акцій відплати з боку соратників знищених ватажків бойовиків "ЛНР".

Примітно, що фізична ліквідація "Мотороли" задовольняє всі сторони військового протистояння на Сході України.

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...