"Відпускники" поїдуть в трунах: Стали відомі втрати російських військових за останню добу на Донбасі

Окупанти з РФ продовжують нести втрати.

Ілюстрація: ЖЖУ зоні АТО зафіксовано чергові втрати військовослужбовців 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК збройних сил Росії, що діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Так, 26 квітня загинув один та поранено шестеро військовослужбовців зі складу 2 батальйону територіальної оборони, 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК та 7 окремої мотострілецької бригади 2 АК.

Крім того, встановлено, що у підрозділах протиповітряної оборони 1 АК (Донецьк) збройних сил Росії виконують завдання військовослужбовці зі складу 1 дивізії ППО 45 Армії (Сєвероморськ) ВПС і ППО ЗС РФ.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...