"Відпускники" з Росії: Українська розвідка розсекретила ракетника Путіна на Донбасі (фото)

Окупант перебуває у відрядженні на сході.

Андрій Боличев. Фото: ЖЖ

Українська розвідка розповіла про підполковника з РФ Андрія Боличева, який знаходиться в лавах бойовиків на окупованому Донбасі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"ГУР МО України встановлено, що в якост і"командира зенітного дивізіону 3 окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ПО (Ростов-на-Дону) ВС РФ" знаходиться підполковник ЗС РФ Боличев Андрій Анатолійович, на тимчасово окупованих територіях сходу України використовує документи прикриття на прізвище Рибаков.

Відомо, що Андрій Боличев народився: 09.02.1974 р. в м. Сухумі (Грузія), в 1997 р закінчив зенітне ракетне командне училище ВС РФ в Санкт Петербурзі, а в 2010 р - Військову академію військової протиповітряної оборони ЗС РФ в г. Смоленск, проживає в м Гадаута (Абхазія) ", - наголошується в повідомленні.

"Для виконання злочинних наказів військово-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України підполковник ЗС РФ Боличев Андрій Анатолійович відряджений в січня 2015 з посади начальника протиповітряної оборони 7 військової бази (м Гадаута, Абхазія) Південного ВО ЗС РФ. Основною спеціалізацією підполковника ВС РФ А. Боличева є бойове застосування переносних зенітно-ракетних комплексів "Голка-С", а також мобільних ЗРК "Оса-АКМ" і "Стріла-10", - повідомляють в розвідці.

"Після закінчення зенітного ракетного командного училища в Санкт-Петербурзі офіцер ЗС РФ Боличев А.А. проходив службу на посадах:

1997-2001 рр. - Командир взводу, командир батареї 253 окремого зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 138 окремої мотострілкової бригади (с. Кам'янка, Виборзький р-н, Ленінградська обл.). 138 омсбр брала участь у збройній агресії Росії в Придністров'ї, Південній Осетії, Абхазії, а також в контртерористичних операціях в Дагестані і Чечні (в даний час батальйонна тактична група зі складу цієї бригади знаходиться на тимчасово окупованих територіях сходу України в м Сніжне);

2001-2008 рр. - Командир батареї, командир дивізіону 246-ї окремої зенітного ракетно-артилерійського дивізіону (н.п. Нижня Луостарі, Печенгский р-н) 200 окремої мотострілкової бригади (н.п. Печенга, Мурманська обл., В 2014 -2015 роках батальйонні і ротні тактичні групи зі складу бригади брали участь в бойових діях на території України);

2010-01.2015 рр. - Командир зенітного ракетного дивізіону, начальник протиповітряної оборони 7 військової бази (м Гадаута, Абхазія) Південного військового округу ЗС РФ (в 2015 році підрозділи 7 військової бази знаходилися на тимчасово окупованих територіях Луганської обл.) ", - Розповіли розвідники.


Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: