"Відпускники з Ростова": Волонтери розсекретили російських танкістів на Донбасі (фото)

По викладених в особистому профілі російського найманця фотографіях волонтери спільноти InformNapalm вирахували Максима Іванова, а також його колег по "відрядженню" - Станіслава Мусієнка, Павла Дикого, Павла Махотіна.

Максим Іванов. Фото: ВКонтакте.

Волонтери ідентифікували військовослужбовця-контрактника танкового батальйону 17-ї ОМСБр, який був нагороджений за підсумками "ростовсько-українського відрядження 2014" медаллю "За відвагу". Його ім'я - Максим Вікторович Іванов, про це йдеться у розслідуванні волонтерської спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

Судячи з фотодобірки волонтерів, влітку-восени 2014 року в складі батальонно-тактичної групи 17-ї ОМСБр Іванов перебував у "ростовсько-українському" відрядженні, за підсумками якого і був нагороджений медаллю "За відвагу" №64890 указом президента РФ від 24 грудня 2014 року.

"Фігурант позує у нестатутній формі в польовому таборі сил вторгнення на тлі танків Т-72Б3, САУ МСТА-С і бойової техніки БТГр 17-ї бригади з вже добре знайомими нам ідентифікаційними знаками у вигляді білих кіл", - розповіли волонтери.

Вивчивши контакти Іванова, в InformNapalm знайшли низку профілів його товаришів зі служби із серією цікавих фотографій, які відображають як хронологію, так і географію "ростовсько-українського відрядження" танкової складової БТГр 17-ї мотострілецької бригади. Серед них: Станіслав Мусієнко, Павло Дикий, Павло Махотін.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...