Відробляє кремлівський кредит? Марін Ле Пен повторила скандальну заяву щодо України

На думку лідерки французького "Національного фронту" анексія Криму Росією сталася за "природним бажанням" жителів півострова.

Марін Ле Пен. Фото:Корреспондент

Кандидат у президенти Франції від ультраправих Марін Ле Пен заявила, що Крим було "приєднано до Росії" за бажанням жителів півострова. Про це вона заявила в інтерв’ю польському виданню Rzeczpospolita, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

"Крим був приєднаний до України 1954 року одностороннім рішенням Микити Хрущова і без консультацій із зацікавленою громадськістю. У той же час дві третини жителів говорять, що вони росіяни. Тому коли населення запитали про їхню думку, цілком природно, вони висловили бажання приєднатися до Росії", – заявила Ле Пен.

Як відомо, кандидат у президенти Франції, лідер партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що її позиція щодо конфлікту в Україні, як і раніше, збігається з російською.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...