"Відстань від мене!": Козак Гаврилюк в кулуарах Верховної Ради побив журналіста (відео)

Народному депутату не сподобалися питання парламентського журналіста.

Михайло Гаврилюк. Фото:скрін відео

Спілкування народного депутата від "Народного фронту" Михайла Гаврилюка з журналістом Василем Крутчаком завершилося бійкою, пишуть Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

- Народний депутат Михайло Гаврилюк збожеволів. Місяць тому він заявив, що прийняв рішення не давати журналістам коментарі та інтерв'ю. Мене це, м'яко кажучи, здивувало! Сьогодні у Верховній Раді я підійшов до нього з метою, щоб поцікавитися, чи не змінив він свого рішення? За підсумком - у мене розбитий телефон і розірвана сорочка, - повідомив про інцидент Крутчак на своїй сторінці в Фейсбук і додав: - Щось я не пригадую, щоб хтось із колишньої "бандитської" влади кидався у Верховній Раді на журналістів.

Журналіст прикріпив до свого посту і відео інциденту. На ньому зафіксовано, що Крутчак, який славиться своїми провокаційними питаннями, цікавиться у Гаврилюка, чому той відмовився давати коментарі журналістам.

- Відчепись, Вася, - парирує Гаврилюк, а потім пояснює, що відмова давати коментарі пов'язаний з "волею Божою". Крутчак не вгамовується і намагається отримати більш чіткий коментар. Але замість відповіді отримує кулаком в груди. Відеоряд на цьому переривається. Запис спілкування депутата і журналіста триває тільки в режимі аудіо. Чути кілька ударів і розмова на підвищених тонах.

Зазначимо, що раніше Михайло Гаврилюк ніколи не відзначався подібними вчинками.

Для довідки: Василь Крутчак - журналіст, блогер. Спеціалізується на троллінгу політиків.

Неодноразово заганяв у глухий кут парламентаріїв, задаючи їм провокаційні питання. Найчастіше "приставав" до народного депутата Володимира Парасюка, Олега Ляшка, Надії Савченко. Відео-допити оприлюднює в групі "Золотий батон" в "Фейсбук" і Твіттер.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...