Відставка Яценюка: У США розказали, яким має бути новий український прем'єр (відео)

Рівень підтримки України з боку США буде залежати від успішності реформ нового уряду.

Кабінет міністрів України. Ілюстрація:www.rbc.ua

США підтримають нового прем'єра і новий уряд України, якщо вони будуть відповідати чотирьом умовам. Про це в інтерв'ю ТСН розповів заступник голови Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв, передають Патріоти України.

"Перше - це співпраця з Міжнародним валютним фондом. Друге - виконання зобов'язань згідно з Угодою про асоціацію з Європейським Союзом. Третє - вперта боротьба з корупцією. І четверте - виконання Мінських домовленостей", - сказав він.

Єлісєєв додав, що такого прем'єра і такий уряд США готові підтримати не тільки політично, а й фінансово. Рівень підтримки України з боку США буде залежати від успішності реформ нового уряду.

"Головне для Сполучених Штатів - це успіх України. А успіх України залежатиме від ефективного, орієнтованого на реформи уряду України. Саме тому їх цікавить більше не прізвища, імена, а система. Цікавить, яка буде все-таки програма нового уряду, якій політиці він буде відданий", - підкреслив Єлісєєв.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...