"Разом до перемоги": На підтримку України у Литві провели благодійний телемарафон (фото)

Організаторами заходу виступила міжнародна волонтерська організація Blue/Yellow та литовська національна телерадіокомпанія "ЛТР".

Фото:mfa.gov.ua

У Литві пройшов Другий благодійний телемарафон на підтримку України. Подію під назвою "Разом до перемоги" транслювали на національному телеканалі країни. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ України, зазначають Патріоти України.

Організаторами заходу виступила міжнародна волонтерська організація Blue/Yellow та литовська національна телерадіокомпанія "ЛТР". Тільки за час прямого ефіру вдалося зібрати понад 82 тисячі євро. Кошти планують передати на допомогу сім'ям, що постраждали внаслідок війни на Донбасі.

У рамках телемарафону свої музичні твори представили виконавці з України, Литви та Латвії. З вітальним словом до учасників заходу звернулися президент та прем'єр-міністр країни. Крім того, посол України в Литві зачитав лист із подякою від Петра Порошенка.

Слід зазначити, що волонтери Blue/Yellow постійно надають підтримку та гуманітарну допомогу постраждалим внаслідок російської агресії на території Донбасу, українським військовим, їхнім родинам та дітям, які втратили батьків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...