Війна на Донбасі: У розвідці розповіли, чим заманюють терористів на передову

Командири підрозділів російських окупантів домагаються "психологічної стійкості" від своїх підлеглих лише шляхом вживання останніми наркотиків.

Терористів мотивують наркотиками. Фото: Главком.

Терористи на Донбасі виходять воювати з українськими військовими лише за умови вживання наркотиків. Про це повідомили в ГУ розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

"Співробітники ФСБ РФ затримали начальника розвідки 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) 8 армії (Новочеркаськ) Південного військового округу ЗС РФ Мартиненка Дениса Євгеновича за зберігання та розповсюдження наркотичних речовин. Мартиненко розповів, що таким чином він досягав "психологічної стійкості" у своїх підлеглих, які проявляли боягузтво і відмовлялися без наркотичного стимулювання брати участь у диверсійно-розвідувальній діяльності проти підрозділів ЗС України", - зазначили розвідники.

Після допиту Мартиненка звільнили з-під арешту за "відступні".

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...