"Війна закінчиться нашою перемогою. Господь Бог з нами. Українці зруйнували всі сценарії Путіна" - Порошенко (відео)

Глава держави підкреслив, що немає ніяких сумнівів, що незабаром в Україні запанує мир.

Петро Порошенко. Фото:скрін відео

Президент Петро Порошенко переконаний, що війна на Донбасі за участю Росії обов'язково закінчиться перемогою України. Про це Порошенко написав у своєму Twitter, передають Патріоти України.

Глава держави підкреслив, що немає ніяких сумнівів, що незабаром в Україні запанує мир.

"Війна закінчиться нашою перемогою. Не тільки тому, що ми маємо кращі збройні сили, не тільки тому, що ми захищаємо рідну землю, не тільки тому, що українці на сьогоднішній день зруйнували всі сценарії Путіна про "Новоросію", "Малоросію", розкол держави і таке інше.

А, в тому числі тому, що з нами правда. І в Страсний тиждень можу сказати, що Господь Бог з нами, і ми точно переможемо", - сказав Президент.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...