"Війну розв'язав не Порошенко": У БПП звинуватили Тимошенко у використанні кремлівської пропаганди

У БПП нагадали леді Ю, що це Росія напала на Україну, і це Росія розв'язала війну на Донбасі.
Юлія Тимошенко. Фото: Mignews.

Поширення лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко звинувачень на адресу президента Петра Порошенка в нібито бажанні розв'язати «велику війну» є безсовісним застосуванням темників махрової кремлівської пропаганди. Про це йдеться в заяві фракції партії «Блок Петра Порошенка», передають Патріоти України.

«Це справжнє блюзнірство і зневага пам'ятті більше 10 тис. загиблих в російсько-українській війні на Донбасі. Адже, хоч Тимошенко не помічає, або не визнає цього факту, велика війна вже йде і на ній майже кожен день гинуть наші захисники», - йдеться в заяві.
У БПП нагадали Тимошенко, що це Росія напала на Україну, і це Росія розв'язала цю війну. «І навіть Тимошенко не варто забувати, що це президент України організував боротьбу з агресором і відновлення української армії. Це Порошенко очолив дипломатичний фронт, де Росія відчуває чутливі поразки через економічні санкції. Це глава держави вже домігся звільнення декількох тисяч заручників і вимагає звільнення кожного українця, який перебуває в полоні в Росії або на окупованих територіях», - йдеться в повідомленні.

Фракція партії «Блок Петра Порошенка» вимагає вибачень Тимошенко перед сім'ями тисяч загиблих українців у тій великій війні, яку вона не побачила. «Перш ніж робити такі заяви, радимо Тимошенко хоч один раз побувати на фронті, або звільнити хоча б одного заручника», - додали в БПП.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....