"Вікно можливостей" закривається: У Росії розказали, як визнання Путіним "паспортів ДНР і ЛНР" пов'язане з Трампом

Російська влада вирішила продемонструвати, що може не зупинитися в своїх агресивних планах.

Ілюстрація: regnum.ru

Російський політолог Дмитро Орєшкін заявив, що визнання Росією так званих паспортів "ДНР" і "ЛНР" пов'язане з розчаруванням Володимира Путіна президентом США Дональдом Трампом, повідомляють Патріоти України.

Політолог зазначив, що з моментом приходу Трампа до влади Кремль сподівався на скасування антиросійських санкцій і визнання законною окупації Криму, але ці надії не виправдалися.

"Як наслідок "закриття" "вікна можливостей" в Кремлі превалюють два почуття - досада і "буду робити, що хочу". Не випадково указ про паспорти з'явився через тиждень після того, як пішли ці сигнали: на Трампа розраховувати не доводиться", - сказав Орєшкін.

За його словами, РФ визнала паспорти "ДНР" і "ЛНР", але не визнала самі "республіки", оскільки це є сигналом Путіна Заходу про те, що він здатний і на більше.

Також Орєшкін відзначив, що даний крок Путіна є демонстративним і тому, що не дозволить населенню ОРДЛО масово працевлаштуватися на роботу в РФ, оскільки російська економіка в рецесії і нові робочі місця не створюються.

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...