"Він давно хоче піти, йому все набридло": Ложкін зібрався геть з АП, у Порошенка йому вже знайшли заміну - ЗМІ

Борис Ложкін після відставки планує зайнятися інвестиційним бізнесом. Питання лише в тому, коли його відпустить Порошенко і чи відпустить взагалі.

Борис Ложкін. Фото:112.ua

Глава Адміністрації президента України Борис Ложкін має намір найближчим часом покинути свій пост і повернутися в інвестиційний бізнес. Про це йдеться в статті Української правди, інформують Патріоти України.

"Він давно хоче піти, йому все набридло. Просто його ще не відпускають. Тому скоро його тут не буде", - зазначив співрозмовник видання в АП.

Як зазначається в матеріалі, Ложкін після відставки планує зайнятися інвестиційним бізнесом. Питання лише в тому, коли його відпустить Порошенко і чи відпустить взагалі.

При цьому місце Ложкіна пророкують керуючому партнеру компанії ICU Макару Пасенюку. Його ім'я широкій громадськості стало відомо під час офшорного скандалу в квітні нинішнього року. Тоді фінансовий радник Порошенка заявив, що всі податки з продажу корпорації будуть заплачені до бюджету України, а передача Roshen в "сліпий траст" була завершена на наступний день після скандалу з Panama Papers.

"Якщо хочете, я б назвав його таким собі консільєрі (в мафії - людина, якій бос може довіряти і прислухається до його порад, - ред.) Порошенка, який відповідає за бізнес-частину і спілкується з величезною кількістю бізнесменів за завданням президента. Макар проводить на Банковій досить багато часу", - заявив співробітник АП.

Крім того, в статті йдеться про те, що ще одним з найбільш ймовірних кандидатів на посаду голови АП у разі, якщо Ложкін таки піде у відставку є нинішній представник президента в Кабінеті міністрів Віталій Ковальчук.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...