Вірменія порушила режим припинення вогню: Азербайджан відбив наступ ворога з великими втратами для нього - Баку

Прес-служба Міністерства оборони Азербайджану повідомила про втрати вірменської сторони в боях з азербайджанською армією в Нагірному Карабасі.

Азербайджан відбив наступ ворога з великими втратами для нього. Фото: minval.az.

У неділю, 3 квітня, в Міністерстві оборони Азербайджану прокоментували підсумки запеклого протистояння з військами Вірменії в Нагірному Карабасі, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що вірменська сторона нарощувала військову силу на окупованих територіях в той час, коли збройні сили Азербайджану дотримувалися режиму припинення вогню.

Потім Вірменія спробувала повернути втрачені позиції, які опинилися під контролем азербайджанської армії.

В результаті даного зіткнення вірменська сторона зазнала великих втрат у живій силі. Крім того, військовослужбовцям Азербайджану вдалося знищити близько 10 ворожих танків.

Наступного тижня заплановано ще одне засідання Мінської групи ОБСЄ, на якому вирішуватимуть питання з ускладненням ситуації між Вірменією і Азербайджаном.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли про те, що офіційний Баку оголосив про припинення вогню в односторонньому порядку в разі дотримання Вірменією його умов.

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...